Callejon i bindur në fitimin e Scudettos

Posted: August 31, 2013 in Uncategorized

 

Callejon - K

 

Sulmuesi i Napolit, Jose Maria Callejon është i bindur se Napoli mund ta fitojë Scudetton këtë sezon.

 

“Këtu ne mund të fitojmë Scudetton”, u shpreh ai për Corriere del Mezzogiorno.

 

“Nuk do të jetë e lehtë dhe do të jetë një sezon i gjatë, por kemi mentalitetin e duhur për të fituar”.

 

“Benitez është shumë ndryshe[ sa i përket Mourinhos], por si karaktere dhe mënyrat e punës, ata janë më të mirë në botë”.

“Kanë ide të njëjta kur vjen puna për t’i bashkuar lojtarët”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s