Zyrtare : Boateng lojtar i Shalkes.

Posted: August 30, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë

Eshtë konfirmuar lajmi edhe nga vet klubi i Shalke 04, Milani dhe Shalke kanë arritur marrëveshje për Boateng me 15 milion euro.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s