Nainggolan i shtrenjtë për Juventusin

Posted: August 30, 2013 in Uncategorized
Tags:

Nainggolan

Juventusi dëshiron të sigurojë shërbimet e lojtarit të Cagliarit, mirëpo çmimi i tij i shtrenjtë, është duke e bllokuar këtë transferim.

Tuttosport raporton se Cagliari dëshiron plotë 18 milionë euro për lojtarin, çmimi ky që është i papranueshëm nga Juventusi.

Pritet që negociatat të vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim, dhe eventualisht të arrihet ndonjë marrëveshje ndërmjet dy klubeve.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s