Moyes përgatitet për transferime

Posted: August 30, 2013 in Uncategorized

David Moyes

Trajneri i Manchester United, David Moyes ka pohuar se do të jetë tejet i nxënë në këtë vikend, pasi do të përgatitet për transferime të reja.

Manchester United për një kohë të gjatë është duke u lidhur me një transferim të Leighton Baines dhe Marouane Fellainit, edhe pse ende nuk është arritur një gjë e tillë.

“Do të jemi shumë të nxënë në këto ditët e ardhshme. Unë shpresoj se ne do të bëjmë ndonjë biznes të mirë, edhe pse nuk e garantoj këtë gjë në mënyrë të sigurtë”, ishin fjalët e Moyes.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s