Liverpooli probleme me transferimin e Llori dhe Sakho

Posted: August 30, 2013 in Uncategorized

Sakho

Liverpooli ka hasur në probleme, në transferimin e mbrojtësit të PSG, Sakho dhe atë të Sporting Lisbonës, Tiago Llori.

Daily Mirror raporton se Liverpoolit i është kërkuar 13 milionë funte respektivisht 17, për transferimin e lojtarëve, gjë kjo që është duke e bllokuar këtë transferim.

The Reds, raportohet se do të tentojnë të ulin këto çmime, pasi besohet të jenë shumë të larta, duke krahasuar me nivelin e lojtarëve.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s