Everton tregon çmimin e Baines dhe Fellainit

Posted: August 30, 2013 in Uncategorized

Baines
Evertoni i ka treguar Manchester Unitedit, shumën e parave që kërkon për largimin e Leighton Baines dhe Marouane Fellainit.

 

The Mirror raporton se shefi i Everonit, kërkon nga 25 milionë funta, për secilin nga këta dy lojtarë.

Raportohet se Everton tashmë ka filluar bisedimet me United për shitjen e Fellainit, pasi Djajtë janë shprehur të gatshëm për të paguar këtë shumë, teksa një gjë e njëjtë nuk është duke ndodhur me Baines.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s