Chiriches lojtar i Tottenham

Posted: August 30, 2013 in Uncategorized
Tags:

Vlad+Chiriches+Netherlands+v+Romania+1U6wo58fXkSl

Tottenham ka kompletuar transferimin e lojtarit Vlad Chiriches nga Steaua Bucharest.

23 vjeçari ka bërë 62 paraqitje gjatë qëndrimit të tij tek Steaua dhe mbrojtësi me një të ardhme premtuese është transferuar nga Spurs për 8.5 milionë funta.

“Jemi të lumtur të njoftojmë që kemi arritur marrëveshje me FC Steaua Bucharest për transferimin e Vlad Chiriches”, lexohet në deklaratën zyrtare të klubit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s