Boateng gati lojtar i Schalkes

Posted: August 30, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë
Pas bombë se nisur nga redaktorët e Bild , MilanNews.it bëri kontrolle mbi Boateng për Shalke, nuk ka asnjë konfirmim. Ganezi mund të largohet nga Milan dhe të kthehet në Gjermani.Gazeta gjermane Bild flet për vizitat mjekëssore dhe kjo gjë ne nuk mund të mohohët. Boateng në këtë kohë mund të bëhet një lojtar i Schalke 04. Gjithashtu Gianluca Di Marzio thotë se Boanteg do largohet per ti lene vendin Kaka’s.
Figurë

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s