Vazot e Champions League për sezonin 13-14

Posted: August 29, 2013 in Uncategorized
Tags:

Është plotësuar numri i vazove për sezonin 2013-2014 dhe botafutboll ju sjell ekipet përkatëse në katër vazo sa janë gjithsej.

Vazo CL /botafutboll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s