Messi: Grup i bukur

Posted: August 29, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë

Superylli i Barcelonës, Lionel Messi, ka komentuar tërheqjen e shortit të Ligës së Kampionëve, duke thënë se grupi në të cilin ka rënë skuadra e tij është një grup i bukur.

Barcelona është pjesë e Grupit H bashkë me Celticun, Ajaxin dhe gjigantin me të cilin po përballet që tre vjet radhazi, Milanin.

Messi gjatë ceremonisë së shpalljes së lojtarit më të mirë nga UEFA u shpreh për shortin, duke mos treguar ndonjë brengë në fytyrën e tij.

“Nuk ka grupe të lehta në këtë fazë, e njohim Milanin, ndaj Celticut kemi luajtur sezonin e kaluar. Ajaxi ka histori të madhe në këtë garë, kështu që them se është grup i bukur”, ka theksuar Messi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s