Matri lojtar i ri i Milanit

Posted: August 29, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë
Tashmë është arritur marreveshja me 10.5 milion euro, Matri nesër arrin në Milanello për të kryer testet mjeksore dhe më pas do të firmos kontraten 4 vjeqare. Ndërkohë Petagna është huazuar në Sampdoria dhe mungon vetëm zyrtarizimi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s