Arrihet akordi për Matrin.

Posted: August 29, 2013 in Uncategorized
Tags:
bs28isticaaujwt.jpg

Në kanalin zyrtar të Milanit, Milan Channel u konfirmua gjithçka, Matri është lojtari i ri i Milanit. Edhe Gazzetta dello Sport raporton se marrëveshja është arritur me një telefonat të Gallianit dhe Marottes, 9 milion euro + 3 bonuset.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s