United, kontratë të re për Rooneyn

Posted: August 28, 2013 in Uncategorized
Tags:

Rooney  - K

Manchester United është duke shikuar të fillojë bisedimet për një kontratë të re për Wayne Rooneyn.

The Daily Mail thotë se United do ta ftojë Rooneyn për bisedime mbi një kontratë të re gjatë vjeshtës, gjithmonë nëse reprezentuesi Anglez tregon përkushtimin e tij ndaj Djajve të Kuq, që e ka karakterizuar atë 10 ditët e fundit.

Rooney ka qenë pre e spekulimeve drejtë Chelseat këtë afat kalimtar veror dhe tani si befasi, United do t’i ofrojë atij një mundësi për të rinovuar kontratën./

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s