Ljajic lojtar i Romës

Posted: August 28, 2013 in Uncategorized
Tags:

Ljajic - K

 

Adem Ljajic është nënshkrimi më i ri i klubit nga kryeqyteti dhe njëkohësisht pritet të jetë zëvendësuesi i reprezentuesit Argjentinas, Erik Lamela.

 

Anësori nga Mali i Zi është blerë nga Fiorentina për 10 milionë € dhe pritet të marrë numrin 8 në fanelë.

Për më shumë detaje, qëndroni të kyçur në botafutboll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s