Sigal Prishtina me kartela VIP për ndeshjet

Posted: August 27, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë
Sigal Prishtina ka njoftuar se në kuadër të risive për tifozët dhe dashamirët e saj, si dhe të krijimit të imazhit të ri sportiv, KB SIGAL Prishtina këtë sezon për herë të parë në Kosovë bën shitjen e VIP kartelave sezonale për ndjekjen e të gjitha ndeshjeve e KB SIGAL Prishtina për sezonin 2013/2014. Vlen të ceket që kjo kartelë vjetore vlen për të gjitha ndeshjet që KB SIGAL Prishtina i  luan si vendase në Superligën e Kosovës dhe ato të Ligës Ballkanike.
KB SIGAL Prishtina nxjerr në shitje 3 lloje të VIP biletave:

a. Kartelë vjetore ku lojët do të përcillen nga tribuna neutrale
a. Kartelë vjetore ku lojët do tv përcillen nga tribuna e re prapa bankës së lojtarëve të
a. Kartelë vjetore ku lojët do të përcillen nga parketi
Të gjithë të interesuarit për blerjen e kartelave vjetore mund të na kontaktojnë në 045 48 48 48. /botafutboll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s