Sadiku zgjedh Shqipërinë në vend të Suedisë

Posted: August 27, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë
Loret Sadiku ka vendosur përfundimisht që ta veshë fanellën e Kombëtares Shqiptare, para asaj të Suedisë. Kosovari ishte ftuar dy herë nga ekipi kuqezi, kundër Norvegjisë dhe Armenisë, por kishte hezituar të grumbullohet me ekipin kuqezi, duke i lënë derën hapur Suedisë. “Sigurisht që e kam menduar shumë dhe vendosa të luaj me (Shqipërinë) ka deklaruar futbollisti për mediat
./botafutboll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s