Napoli kërkon 100 mln për lëndimin e Higuain

Posted: August 27, 2013 in Uncategorized
Tags:

 

 

Pronari i të kaltërve, Aurelio De Laurentiis është shumë i pakënaqur me trajtimin e super sulmuesit argjentinas pas lëndimit të tij me varkë.

 

“Nuk e kam takuar ende Higuainin” tha ai për Sky Sport Italia. “ Por dua të shoh nëse mund ta padis rajonin e ‘Campania and Capri’ para se ta takojë atë.”

 

“Një aktor, një futbollist, një person i zakonshëm – kur shkojnë në spital duhet të kenë kujdesin e merituar.” “E kam parë plagën e tij në fotografi dhe do i kërkojë avokatëve të mi të kërkojnë një dëmshpërblim prej 100 mln eurove – shumë kjo që do të dhurohet për bamirësi.”

“Jam lodhur duke parë që nuk e kanë të gjithë trajtimin e njëjtë mjekësorë. Politikanët duhet të mësojnë një leksion.” përfundoi ai./botafutboll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s