Inter ‘rinovon’ kontratën me Nike

Posted: August 27, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë

Interi ka konfirmuar në mënyrë zyrtare, se ka vazhduar kontratën me Nike edhe për 10 vite tjera.

 

Sponzori Nike i cili përkujdeset për fanellat e skuadrës, fillimisht nënshkroi kontratë me Interin në vitin 1998, teksa tani do të jetë me këtë skuadër edhe për dhjetë vite tjera.

“Vazhdimi i kontratës me këtë sponzor tregon se Interi do të forcojë pozitën si njëri ndër klubet më të mëdha në botë dhe kjo konfirmon dëshirën e klubit të vazhdojë më tutje”, shkruan në komunikatën zyrtare të Interit. /botafutboll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s