Fabregas: Barcelona nuk është vetëm Messi dhe Neymar

Posted: August 26, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë

Lojtari i Barcelonës, Cesc Fabregas, beson se ekipi i tij tregoi në fitoren 1-0 si mysafir kundër Malagës që ata nuk varen nga dyshja Messi dhe Neymar.

“Ekipi nuk varet tek Messi dhe Neymar. Të gjithë jemi të rëndësishëm. Të gjithë kemi përgjegjësi në ekip.”, u shpreh Spanjolli për website zyrtar të klubit.

“Minutat e fundit të takimit ishin të vështira për ne, mirëpo ne duhet të mësohemi me këto vështirësi”.

“Po fillojmë një sezon të ri, me shumë gjëra të reja, por duhet të vazhdojmë të dëshmohemi. Në pjesën e parë ishim të mirë dhe është e vërtetë që në pjesën e dytë humbëm intensitetin paksa”./botafutboll


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s