Serie A: Verona-Milan, përleshje mes tifozëve.

Posted: August 25, 2013 in Uncategorized
Tags:

Në stadiumin Bentegodi ka pasur një përleshje në mes të tifozëve rival pas përfundimit të ndeshjes Verona-Milan ku Verona fitoj me rezultat 2:1. Dy grupet e tifozëve janë përballur në mes vete tek hekurat ndarës dhe kanë hedhur me karriga, shtiza të flamurave dhe me gjëra të tjera. Për të ndarë grupet e fansave menjeherë ka intervenuar policia dhe ka qetësuar gjithçka. Poashtu ka pasur përleshje edhe në mes të tifozave të Sampdorias dhe Juventusit.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s