Poli: Shpresoj të mos lëndohemi më.

Posted: August 25, 2013 in Uncategorized
Tags:

Figurë
Për faqen zyrtare të Rossonerëve, Forza Milan, Andrea Poli foli për objektivat e tij. ‘Dua të luaj në vazhdimësi. Lëndimet që kam pasur më kanë ndikuar shumë në karierë. Unë shpresoj që të gjithë lojtarët të jenë të gatshëm dhe të kontribojnë për ekipin’ – tha mesfushori 23 vjeqar./botafutboll

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s