Mourinho: Ferguson e dinte arritjen time te Chelsea

Posted: August 25, 2013 in Uncategorized
Tags:

Image

Strategu portugez ka zbuluar se Alex Ferguson ishte në dijeni që Mourinho do të transferohej nga Real Madridi te Chelsea.

“Në mënyrë të njëjtë kur ai më ka lajmëruar se do të pensionohet, unë i tregova atij të parit që do të transferohen te Chelsea”. “Unë nuk i thash atij në mënyrë definitive, sepse nuk ishte ende e sigurtë. Marrëveshje nuk ishte arritur ende, dhe unë kisha ende kontratë me Real Madridin. Sidoqoftë ai e dinte që unë dua të shkoj te Chelsea”, tha Mourinho./botafutboll.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s